Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending in NL & BE vanaf €50!🔥

  Dit is de duurste kaart uit Crown Zenith!

  de duurste Pokemon kaarten uit crown zenith

  De nieuwste set van Pokémon, Crown Zenith!

  Pokémon Trading Card Game fans over de hele wereld keken al uit naar de nieuwste set van Pokémon, Crown Zenith. Het is de laatste set in de Sword and Shield era, een waardige afsluiter met een paar favoriete kaarten uit eerdere sets maar ook nieuwe chase kaarten om naar te jagen! Ben jij ook zo enthousiast over deze afsluiter? In deze blog zullen we een blik werpen op de duurste kaart uit Crown Zenith, en alvast kijken naar wat je kunt verwachten van de volgende set Scarlet & Violet!

  Een afsluiter van de Sword and Shield era

  Crown Zenith is de laatste set in de Sword and Shield era. In deze set kan je nieuwe maar ook oude bekende Pokémon kaarten terug zien uit alle voorgaande sets van Sword and Shield. De verzamelaars en spelers krijgen maar liefst 230 kaarten om te verzamelen, 159 uit het hoofdset, 1 secret rare kaart en 70 Trainer Gallery kaarten. De kaarten in deze set kunnen gebruikt worden in competitieve decks. De set bevat ook de fan favorites zoals Pikachu en Charizard kaarten. Naar verwachting worden dat ook de chase kaarten uit de set naast de alternet art kaarten van de legendaries.

  Duurste kaart uit Crown Zenith

  Natuurlijk is het leuk om te weten welke kaarten het meest gezocht worden en wat de duurste kaart uit de set is. De duurste kaart uit Crown Zenith is de Hyper Rare Giratina VSTAR Gold Card. Deze kaart is momenteel €120,- en is de duurste uit de set. 

  Giratina VSTAR Crown Zenith

  Verder volgen de andere gold cards snel met de waarde net onder de €100 euro.

  Wat komt na Crown Zenith?

  Hoewel we nog niet veel informatie hebben over de volgende set, weten we dat deze gebaseerd zal zijn op de nieuwe games Scarlet and Violet. De nieuwe set zal nieuwe kaarten introduceren, zoals de nieuwe kaarten met een zilveren rand in plaats van de traditionele gele rand. Hiermee wil de Pokémon Company de Japanse TCG variant samenbrengen met de Engelse variant. Ook worden er meer krachtige kaarten toegevoegd, waardoor het competitieve spel interessant zal blijven voor spelers. Of je nu verzamelt of aan competities meedoet, deze set zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan je collectie. We kunnen nu al niet wachten om te zien wat Scarlet and Violet ons zal brengen.

  Pokemon nieuwe kaarten scarlet en violet

  Heb jij al een paar boosters opengemaakt van Crown Zenith en wil je weten wat je kaarten waard zijn? Check dan deze handleiding voor het bepalen van de waarde van je Pokemon kaarten!