Meteen naar de content

Volg ons!

Gratis verzending in NL & BE vanaf €50!🔥

  Zijn alternate art kaarten de duurste Pokemon kaarten?

  duurste alt arts pokemon kaarten

  Pokemon kaarten zijn al jaren een populaire manier om te verzamelen en te spelen. Het spel heeft een aantal verschillende soorten kaarten, waaronder alternate art kaarten. Deze kaarten zijn exclusief en uniek, waardoor ze meestal de duurste kaarten uit de set zijn. In deze blog zullen we ingaan op wat alternet art kaarten zijn, welke sets ze bevatten en wat ze waard zijn. 


  Wat zijn alternate art Pokemon kaarten? 

  Alternet art, of alt art kaarten zijn exclusieve kaarten die een speciale artwork hebben. Ze zijn ontworpen om meer kleur en interessante details toe te voegen aan de kaarten. Deze kaarten zijn vaak voorzien van kleuren, texturen, patronen en afbeeldingen die je niet op andere kaarten zult vinden. Deze kaarten zijn ook erg favoriet bij de verzamelaars, niet alleen omdat ze mooi zijn maar ook omdat het zeldzame Pokemon kaarten zijn. Heb jij een alternate art kaart te pakken? Dan is het zeker een goed idee om te checken wat deze waard is en het ook goed te bewaren. Gebruik hiervoor sleeves en toploaders!


  Welke sets bevatten alt art kaarten?

  Er zijn verschillende sets die alt art kaarten bevatten. De meest populaire zijn de V-Series, de laatste sets van Sword and Shield hebben meerdere populaire alternate art kaarten. Deze sets kunnen zeldzaam zijn en ze zijn meestal duurder dan andere kaarten. Wat zijn alt art Pokemon kaarten waard? Het waard is sterk afhankelijk van de set waar de kaart uit komt, de kwaliteit en de staat van de kaart. Als een kaart bijvoorbeeld uit een beperkt aantal sets komt en in een goede staat is, kan deze vrij duur zijn. Sommige alternet art kaarten kunnen meer waard zijn dan een paar honderd dollar. 


  Alr Arts komen terug in Pokémon Scarlet & Violet 

  Pokemon Scarlet & Violet, de nieuwe game van Nintendo en de volgende set, zal alt art pokemon kaarten terugbrengen. De set bevat diverse zeldzame Pokemon kaarten en waarin ook verschillende alternet art Pokemon kaarten zullen zitten. Deze kaarten zullen uniek zijn en waarschijnlijk vrij duur zijn.   Hieronder zie je de duurste alt art kaarten voor dit moment!

  duurste alt art pokemon kaarten