Skip to content

Volg ons!

Gratis verzending in NL & BE vanaf €50!🔥

  Pokémon kaarten kopen? Zo voorkom je teleurstelling!

  Pokemon kaarten kopen

  Wil jij je collectie uitbreiden en Pokemon kaarten kopen? Ben je toevallig aan het kijken op Marktplaats of Vinted? Er zijn veel verkopers die kaarten uit hun collectie aanbieden, helaas zijn er ook verkopers die namaak kaarten verkopen. Dit gebeurd steeds vaker, onder het nom van “Ik heb hier geen verstand van” of “Kaartjes van mijn kind”. Voor de verzamelaar hebben neppe Pokemon kaarten geen waarde en wijken vaak ook af van de rest van de collectie. Daarom hebben wij een aantal tips en tricks voor jou, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij het kopen van Pokémon kaarten online!

  Pokémon kaarten kopen op Marktplaats 

  Marktplaats is een van de meest bekendste websites om tweedehands spullen te kopen en te verkopen. Dit geldt ook voor Pokémon kaarten. Hier kun je zoeken naar verschillende kaarten en het is een goede plek om ook wat geld te besparen. Let er wel op dat je goed de staat van de kaarten controleert en ook goed let op de echtheid van de kaarten. Dit kan je zien aan de kleuren van de kaarten, het lettertype en dure kaarten zullen ook de juiste prijs hebben. Als je opzoek bent naar sealed items, let ook dan op de neppe producten. Vergelijk de foto’s goed met de echte producten. Zie je afwijkingen? Dan is het beter om een andere verkoper te vinden.

  Ten slotte, check ook altijd de reviews van de verkopers. Hoe lang zijn ze actief? Dit zijn allemaal goede indicaties van goede verkopers.

  Pokemon kaarten nep

  Pokémon kaarten kopen op Cardmarket 

  Cardmarket is de grootste website voor het kopen en verkopen van kaarten van verschillende spellen. Hier kun je zowel nieuwe als tweedehands kaarten vinden. Hier vind je alle Pokémon sets in verschillende talen. De website heeft ook een beoordelingssysteem dat helpt om de kwaliteit van de kaarten te controleren en de betrouwbaarheid van de verkopers. Het kopen gaat heel eenvoudig en je hebt keus uit veel verschillende verkopers. Cardmarket is ook een van de websites waar je de waarde van de kaarten op kan baseren.

  Pokémon kaarten kopen op de markt of kermis 

  Als je liever op zoek gaat naar Pokémon kaarten in een fysieke omgeving, dan kun je naar de markt of kermis gaan. Hier vind je vaak een grote selectie aan kaarten tegen lage prijzen. Helaas zijn de kaarten die je vaak op de markt of de kermis ziet, nep. Natuurlijk staan er ook eerlijke verkopers op de markt, deze zal je zeker herkennen tussen de andere verkopers die lucratief een boxje hebben staan. 

  Pokémon kaart winkels en webshops 

  Er zijn ook verschillende winkels en webshops die gespecialiseerd zijn in het verkopen van Pokémon kaarten. Dit is een goede optie als je specifieke kaarten zoekt of als je verzekerd wilt zijn van de kwaliteit van de kaarten. 


  Al met al, er zijn veel verschillende manieren om Pokémon kaarten te kopen. Marktplaats, Cardmarket, de markt of kermis en webshops zijn allemaal goede opties. Wees vooral kritisch en vraag een expert om de kaarten te beoordelen bij twijfel. Wil jij geld verdienen met het kopen en verkopen van Pokemon kaarten? Bekijk dan onze tips om geld te verdienen met Pokemon! Ben je benieuwd naar welke Pokémon kaarten zullen stijgen in waarde? Bekijk dan onze blog over de alt art Pokemon kaarten