Skip to content

Volg ons!

Gratis verzending in NL & BE vanaf €50!🔥

  Nieuwste Pokemon Set Obsidian Flames Elite Trainer Box is bekend!

  Nieuwste Pokemon Set Obsidian Flames Elite Trainer Box is bekend!

  Ontdek de Duisternis met de Pokémon TCG Scarlet Violet & Obsidian Flames Elite Trainer Box bij Pokémon Center in Amerika!

  Welkom Pokémon-trainers! Ben je klaar om je Pokémon-avonturen naar een hoger niveau te tillen? We hebben geweldig nieuws voor jou! De langverwachte Pokémon TCG Scarlet Violet & Obsidian Flames Elite Trainer Box is nu verkrijgbaar bij Pokémon Center. Duik in de duisternis en ontdek de krachtige kaarten die deze exclusieve verzamelbox te bieden heeft. Lees verder om alles te weten te komen over deze fantastische aanwinst voor elke Pokémon-verzamelaar en -speler.

  Ontdek de Obsidian Flames Elite Trainer Box

  De Obsidian Flames Elite Trainer Box is een absolute must-have voor elke Pokémon-fan. Deze verzamelbox zit boordevol waardevolle inhoud die je verzameling naar nieuwe hoogten zal tillen. De box bevat acht booster packs van de Obsidian Flames-set, waarmee je spannende nieuwe Pokémon-kaarten kunt verzamelen. Bereid je voor op epische gevechten terwijl je je team versterkt met zeldzame en krachtige exemplaren.

  Daarnaast bevat de Elite Trainer Box 65 card sleeves met een uniek ontwerp om je kaarten te beschermen en je deck een persoonlijke touch te geven. Met 45 energiekaarten zorg je ervoor dat je altijd de juiste energiebron hebt voor je Pokémon-vaardigheden. Dankzij de vier opbergdozen met verschillende divisies kun je je kaarten gemakkelijk sorteren en organiseren, waardoor je kostbare speeltijd kunt besparen.

  Verken de Duisternis

  Ontdek de opwinding van de nieuwste Obsidian Flames set met de iconische Pokémon-kaarten: Charizard en Tyranitar. Deze zeldzame en gewilde kaarten voegen een vleugje magie toe aan je verzameling. Of je nu een verzamelaar bent die op zoek is naar waardevolle stukken of een speler die zijn team wil versterken, de Charizard- en Tyranitar-kaarten bieden eindeloze mogelijkheden. Duik in de duisternis van de Obsidian Flames set en voeg deze legendarische Pokémon toe aan je collectie!

  Charizard EX Obsidian flames

  Exclusief verkrijgbaar bij Pokémon Center

  De Pokémon TCG Scarlet Violet & Obsidian Flames Elite Trainer Box is exclusief verkrijgbaar bij Pokémon Center. Als de officiële winkel van Pokémon, biedt Pokémon Center een breed scala aan merchandise, games en accessoires voor Pokémon-fans over de hele wereld. Profiteer van deze unieke kans om de Elite Trainer Box in handen te krijgen en je Pokémon-avonturen te versterken.

  De Pokémon TCG Scarlet Violet & Obsidian Flames Elite Trainer Box is de ultieme aanvulling op je Pokémon-collectie. Met waardevolle kaarten, card sleeves en opbergdozen stelt deze box je in staat om je strategieën te optimaliseren en je team te versterken. Verken de duisternis van de Obsidian Flames-set en domineer het spel met legendarische Pokémon aan je zijde. Mis deze kans niet en bezoek Pokémon Center om je eigen Elite Trainer Box te bemachtigen. Veel plezier met het verzamelen en spelen van Pokémon!

  Wil je meer Pokemon nieuws? Lees onze gids over de zeldzame Alt Arts!

  Bekijk ook de nieuwste set Scarlet and Violet 151!